Setmana de l’Enginyeria de la UPC

Què és la WEC?

La Week of Engineering Competition (WEC) és una setmana dedicada als estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya, també coneguda com la Setmana de l’Enginyeria de la UPC. Durant l’esdeveniment, es celebren diverses activitats, ja siguin trainings, workshops o competicions d’enginyeria, on els participants posen a prova i desenvolupen els seus coneixements tècnics i habilitats personals per resoldre els reptes plantejats.

A més, la WEC suposa un punt de trobada entre empreses i estudiants. Al llarg d’aquesta setmana, les empreses poden veure en acció els participants durant les seves activitats i avaluar les seves habilitats, mentre que els estudiants tenen la oportunitat d’apropar-se al món laboral i contactar amb empreses del seu sector. 

Aquest any, del 26 de novembre al 2 de desembre es celebra la XIV edició de la WEC. Tornem després de 3 anys marcats per la pandèmia i la vida online ara sí, 100% presencial. Hem estat treballant de valent durant tot aquest temps per portar-vos la Setmana de l’Enginyeria de la UPC. Oportunitats de conèixer grans empreses, fer networking i millorar professionalment a través de les formacions.

El cap de setmana del 26 al 27 de novembre es durà a terme la EBEC Challenge, el repte d’enginyeria on els guanyadors tindran la oportunitat de participar a la fase regional, juntament amb altres equips d’Espanya i Portugal, en representació de la UPC.

Tot l’esdeveniment està organitzat per estudiants de la UPC membres de l’organització BEST-UPC (Board of European Students of Technology).