• 12:15 > 14:30
  Everis Webinar
 • 16:30 > 18:30
  BEST Training
 • 16:30 > 18:30
  BEST Training
 • 12:15 > 14:30
  EIT InnoEnergy Webinar
 • 11:00 > 13:15
  HP Webinar
Webinar per Everis

Vols conèixer de primera mà com es l’entorn laboral d’una consultoria? En aquesta activitat coneixeràs com funciona el model de negoci de l’empresa, participaràs en activitats d’equip i parlaràs directament amb els seus representants donant-te una oportunitat d’aproparte al món laboral única.

Training per BEST
 • Training de gestió de projectes (Dimarts): Alguna vegada t’has preguntat sobre com dur a terme un projecte amb eficàcia? Coneixes les metodologies que es fan servir actualment per la gestió de projectes? Un trainer de BEST ens donarà un taller sobre les tècniques més utilitzades en aquest àmbit i com et pots beneficiar d’elles.
 • Training d’habilitats de negociació (Dimecres): L’art de saber negociar és considerat un element clau per tenir èxit en molts moments de la teva vida, no només en l’àmbit professional. En aquest training ens endinsarem en les claus per conèixer els fonaments per aconseguir els teus objectius en una negociació.
Webinar per EIT InnoEnergy 

La transició energètica té com a principal objectiu la descarbonització de l’economia i l’adaptació i desenvolupament d’un model estratègic més responsable amb el medi ambient, a través de la potenciació i investigació de les energies renovables del futur. Espanya s’ha marcat un ambiciós objectiu: al 2030, el 42% de l’energia produïda pel país ha de procedir de fonts d’energia renovables. Quins objectius has marcat tu? Descobreix postgraus i oportunitats laborals en aquest vibrant sector de EIT InnoEnergy

Webinar per HP

Vols conèixer de primera mà com es l’entorn laboral d’una empresa tecnològica? En aquesta activitat coneixeràs com funciona el model de negoci de l’empresa, participaràs en activitats d’equip i parlaràs directament amb els seus representants donant-te una oportunitat d’aproparte al món laboral única.