BEST Barcelona

BEST Barcelona

Què som?

BEST Barcelona és una associació d’estudiants de la UPC integrada en l’associació internacional Board of European Students of Technology (BEST). Ambdós van ser creats l’any 1989, convertint així a la UPC en una de les universitats fundadores de BEST.

A nivell local, BEST Barcelona està present en totes les facultats de la UPC, i ens pots trobar als despatxos del Campus Nord i l’ETSEIB.

Què fem?

BEST Barcelona organitza cada any, com a activitat principal, un curs de formació complementària per tal que estudiants d’altres universitats de BEST puguin demanar-lo i ser acceptats per participar-hi. També organitza altres activitats pels estudiants de la UPC, com competicions d’enginyeria locals, i després col·labora a les fases nacionals i europea. En aquestes competicions l’estudiant pot apropar-se a l’empresa amb casos pràctics i sortir molt enriquit en quant a formació i a experiència.

La competició feta per i per a estudiants, més gran d’Europa!

La Week of Engineering Competition es una setmana plena d’activitats i reptes dedicada a estudiants de la UPC


VULL SABER-NE MÉS

Una experiència única per als estudiants de la UPC

Cursos en un total de 33 països europeus per aprendre, viatjar i millorar el teu anglès, a més de conèixer gent de tot arreu per menys de 50€


ACCEDEIX

Qui som?

La Junta Directiva i el Consell Executiu

A la UPC des de 1989

0
Alumni
0
Membres locals

Darrera actualització: Assemblea General Local de maig del 2022.