Testimonis

Testimonis

“Reconeixent que era dels escèptics a les 8 del matí d’un dissabte de novembre, no podria fer un balanç més positiu de l’experiència. Primer de tot, la fase a Barcelona molt diferent a tot el que havia fet fins aleshores, amb un equip nou i amb els reptes que això comporta: haver de treballar amb gent que no coneixes i sota pressió. Després de guanyar la fase local, l’ambient de la fase regional també em va sorprendre gratament. Malgrat que la intensa competició era un aspecte determinant, vam tenir temps de passar-ho extremadament bé, connectant amb altres estudiants “contrincants” generant un ambient de competitivitat molt sa que ens va fer treure el millor de cadascú. Per sort vam ser guanyadors tot i que per un marge ajustat i ara esperem que la fase final a Brno sigui tant desafiant i divertida com a Valladolid. En definitiva, des del meu punt de vista descriuria tot el viscut com una d’aquelles activitats que al principi ens poden fer “certa mandra” però que un cop viscudes dónes les gràcies de no haver estat burro per no aprofitar-les”

Sergi Castellà

“El workshop de KPMG de la WEC 16 va ser una experiència única de connexió amb un sector el qual mai hauria pensat que podria suscitar-me cap interès. Després d’una breu introducció al curiós món de les consultores, vam participar en una disputada competició de temàtica tècnica i econòmica on calia reforçar aspectes com el treball cooperatiu i el pensament “out of the box” si volies superar la prova amb èxit i, tot i que el meu equip vam quedar segons per poca diferència, va ser una experiència única d’aprenentatge i obertura del meu esquema mental respecte el sector de les consultores a gran escala, el qual pràcticament no coneixia i em va deixar realment fascinat”

Jordi Foix

“Participar a la WEC em va donar experiència per posar en pràctica allò que aprens a la universitat i molt més. Vaig adquirir competències que a la universitat no s’aprenen o no es fomenten massa, com per exemple treballar en equip. Treballar en equip amb persones d’altres especialitzacions tecnològiques en un projecte real i pràctic va ser un repte per mi i he pogut comprovar que és el més semblant que et pots trobar en una empresa”

Maria Núñez Gallego

“Trobo molt interessant que se’ns permeti als estudiants, tenint pocs coneixements pràctics, aplicar la teoria i poder veure casos reals de les empreses”

Alejandro Parra Carmona

“Els taller em van semblar una molt bona forma d’entrar en contacte amb empreses que podrien ser del nostre interès. A la vegada, vam adquirir i millorar coneixements amb la resolució en equip de les activitats proposades per les empreses”

Maria Miró

“La meva experiència a la WEC va ser extraordinària, en tot moment ho vaig sentir com un esdeveniment de primer nivell, amb conferències plenes de jovent internacional i vibracions locals gràcies a la diversitat dels participants. Ho recomenaria totalment i se’m fa difícil esperar per tornar a formar-hi part. BEST, fins l’any que ve!”

Olga Fetisova

“La meva primera experiència a un workshop d’aquest tipus va ser amb Everis i la veritat és que l’activitat va ser bastant productiva. La introducció dedicada a parlar de la pròpia empresa em va servir per començar a entendre com funcionen les consultores. L’exercici pràctic fou molt interessant i els responsables del workshop van ser bastant agradables. La meva experiència va ser per tant molt satisfactòria”

Juan Alonso