BEST

BEST (Board of European Students of Technology) és una organització estudiantil apolítica i sense ànim de lucre que proveeix comunicació, cooperació i possibilitats d’intercanvi cultural a estudiants d’àmbit tecnològic des del 1989.

Avui en dia, la organització està present en 95 universitats tecnològiques de 33 països, creant una bona dinàmica entre estudiants i molt ben organitzada que permet organitzar activitats que fomenten el desenvolupament personal dels estudiants i faciliten la interacció entre els estudiants, les universitats i les empreses.

La missió de BEST és proveir formació complementària als estudiants, ajudant-los a assolir una mentalitat internacional, a tenir un millor coneixement de les seves cultures i societats i a desenvolupar la seva capacitat de treballar en un ambient culturalment divers. Seguint aquest ideal, BEST UPC organitza esdeveniments, cursos i competicions d’àmbit tecnològic.

A més a més de la WEC, BEST UPC organitza cada any, com a activitat principal, un curs de formació complementària per tal que estudiants d’altres universitats de BEST puguin demanar-lo i ser acceptats per participar-hi.

Els membres del grup són els encarregats de coordinar totes les activitats, aconseguir els recursos necessaris per fer-ho i, per suposat, de gaudir tant com puguin mentres treballen en equip.

A més, BEST UPC també ofereix a tots els estudiants d’aquesta universitat l’oportunitat única de demanar qualsevol dels cursos que BEST ofereix arreu d’Europa, sense importar si són membres o no de l’associació.

Si tens una mentalitat oberta i ganes d’involucrar-te amb projectes a nivell local, nacional o internacional no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Fem reunions gairebé cada setmana, seràs benvingut si t’animes a venir-hi. Envia’ns un correu electrònic a: barcelona@best.eu.org o passa per algun dels nostres despatxos.