Activitats

Per la participació en qualsevol activitat de la WEC cal inscriure's a la WEC

Xerrades Pre-WEC

Com fer el teu CV


Aprèn a confeccionar un bon Currículum Vitae amb UPC Alumni.


Data: Dilluns 6 de novembre a les 15:00h

Lloc: UPC Campus Nord, Edifici A3, Aula A3101

Com m'inscric? Envia un correu a wec@bestbarcelona.org


Introducció a l'Engineering Challenge


Xerrada d'introducció al concepte de l'Engineering Challenge i la indústria 4.0, per part de Schaeffler, la mateixa empresa que organitza l'Engineering Challenge de la WEC (sota aquest apartat).

Data: Dijous 9 de novembre a les 12:00h

Lloc: UPC Campus Sud ETSEIB Aula H-0.1

Com m'inscric? Envia un correu a wec@bestbarcelona.org

Engineering Challenge

La Engineering Challenge és desenvolupada per professionals de Schaeffler, multinacional líder d'un dels sectors més nous i de creixement exponencial: la indústria 4.0. Aprofita l’oportunitat per posar-te a prova i trobar una solució a reptes reals mentre desenvolupes idees i crees prototips.

Mostra la teva habilitat de treball en equip, la teva creativitat i les teves soft skills davant dels enginyers de l’empresa. Els guanyadors seran premiats amb càmeres esportives ultracompactes.

Schaeffler: Campus Nord, Edifici Vèrtex Aula VS208 | Dimarts 28 de Novembre de 09:00h a 18:00h

Workshops

En un Workshop, un o més especialistes fan una masterclass per exposar la idea de negoci, les tecnologies o la manera de treballar de la seva empresa i explicar alguns coneixements teòrics. Els participants podran aplicar aquesta teoria a la pràctica a partir de diferents tasques o activitats que resoldran en grup.

Els workshops faciliten un contacte molt proper entre l’empresa i els participants i la possibilitat de discutir una possible incorporació laboral.

Aquest any també es realitzarà una Designathon, on els participants aprendràn a usar un software de tecnologies 3D creat pels enginyers del futur. Treballadors d'Autodesk realitzaràn una classe de Fusion360, software líder en modelat 3D d'aquesta mateixa companyia.

Autodesk Designathon: UPC Campus Sud ETSEIB 8.1 | Dilluns 27 de Novembre de 09:00h a 14:30h

Accenture: UPC Terrassa ESEIAAT, Sala IKEA | Dilluns 27 de Novembre de 16:00h a 18:30h

Everis: UPC Campus Nord FIB Edifici B6, Sala de Juntes | Dilluns 27 de Novembre de 15:00h a 17:30h

ThoughtWorks: UPC Campus Nord FIB Edifici B6, Sala de Juntes | Dimecres 29 de Novembre de 16:30h a 19:00h

Schneider Electric: UPC Barcelona Fòrum EEBE A1.12 | Dimecres 29 de Novembre de 15:00h a 17:30h

Danone: UPC Campus Sud FME, Sala de Juntes | Dijous 30 de Novembre de 08:00h a 10:30h

European Institute of Industrial Leadership: UPC Campus Sud ETSEIB LS.2 | Dijous 30 de Novembre de 12:00h a 15:00h

WEC Talks

Creadors de les startups més hot del moment realitzaran una WEC Talk per explicar la seva experiència, la seva idea i la importància de les startups al moment actual.

La primera Talk la farà EDpuzzle, startup IT barcelonina que va créixer a Silicon Valley i té ara seus a San Francisco i Barcelona. El seu sistema d'educació ja ha estat instaurat a moltes escoles dels Estats Units i altres països. El ponent d'aquesta xerrada serà en Santi Herrero, co-fundador i CTO de EDpuzzle. La segona la farà Landing.Jobs, startup internacional de Lisboa que posa fàcil trobar feina a la indústria tecnològica. El ponent d'aquesta xerrada serà en Joan Viladomat, fundador de diverses empreses i country manager actual de Landing.jobs

Landing.Jobs: Campus Nord, Aula Màster | Dimecres 29 de Novembre a les 12:00h

EDpuzzle: Campus Nord, Aula Màster | Dimecres 29 de Novembre a les 13:00h

Trainings

En les sessions de formació, es treballaran en grups reduïts aquelles habilitats personals que són necessàries per a treballar de forma efectiva.

Les sessions, de Team Management i Leadership, són impartides per trainers de la associació AECS, amb una formació específica i amb forta experiència en el camp.

UPC Campus Sud ETSEIB | Dijous 28 de Novembre de 18:00h a 19:30h