Esdeveniments

RM Barcelona 2017: Més de 100 estudiants europeus reunits a Catalunya

Amb l’objectiu de fomentar la multiculturalitat i desenvolupar als estudiants europeus, BEST Barcelona organitzarà a principis d’aquest mes d’abril un Regional Meeting per compartir experiències, ampliar coneixements i aprendre a treballar en un ambient culturalment divers.

rm2

BEST organitza diversos Regional Meetings durant l’any on es reuneixen estudiants de vàries universitats europees per posar en comú la opinió, les contribucions i les conclusions que poden aportar els diferents membres d’una mateixa regió sobre l’estat actual de l’associació.

La finalitat principal d’aquest esdeveniment és preparar als representants de cada grup local de BEST que assistiran als General Meetings per debatre a nivell internacional sobre el futur de l’associació, encaminar la seva trajectòria i decidir les estratègies a seguir per assolir els seus objectius.

És una gran oportunitat per innovar i créixer com a organització procurant que tots els membres identifiquin i entenguin la visió, missió i valors d’aquesta. Així doncs, es realitzen algunes sessions per conèixer a fons què és BEST a escala europea i quines tasques es porten a cap amb la intenció d’involucrar els participants a nivell internacional.

En aquestes trobades també es duen a terme diferents activitats de formació, conferències i grups de debat organitzades pels departaments de BEST internacional, on es tracten temes diversos relacionats amb  habilitats transversals (com ara lideratge, comunicació, gestió del temps, resolució de conflictes, etc.), amb habilitats tècniques (per exemple, mètodes de contacte per a relacions públiques i corporatives, nocions bàsiques sobre tecnologies de la informació, redacció de subvencions, etc.) i amb la millora del sistema educatiu europeu (generació d’idees i solucions per ser presentades en conferències internacionals d’Educació).

D’aquesta manera, també es promou entre els estudiants el fet de sortir de la zona de confort, tot practicant l’anglès, coneixent persones noves d’arreu d’Europa i vivint noves experiències en un ambient diferent al quotidià.

Cada 6 mesos es fa una reunió a una ciutat europea diferent de cadascuna de les 11 regions en que es distribueixen els grups locals de BEST. Aquest any, BEST Barcelona s’encarrega d’organitzar la trobada de la Regió 10, formada per les ciutats d’Almada, Barcelona, Brussel·les, Grenoble, Lyon, Madrid, Messina, Turin i Zurich. Es tracta de la primera trobada de l’any 2017 i comptarà amb la participació de més de 100 estudiants, entre els quals es troben els representants dels grups de la Regió 10, els membres formadors i alguns membres d’altres regions amb la intenció d’aprendre i agafar idees per implementar tant a nivell personal com dins l’associació.

rm3

titulo_transparente