Coneix-nos

Coneix-nos

Ets un estudiant amb ganes de moure’t i fer coses? Has participat a un curs, a la WEC o alguna altra activitat de BEST i t’has quedat amb ganes de saber com és des de dins? No t’ho pensis més, vine i descobreix tu mateix què significa ser un BESTie!

Troba’ns a la uni!

BEST ofereix els seus serveis a totes les facultats i escoles de la UPC. Tot i així, la nostra presència és desigual entre els campus. Descobreix a quines facultats ens pots trobar i a on:

  • Campus Sud. Tenim un despatx a l'ETSEIB (planta 0 a la dreta dels ascensors, al costat de les impressores 3D).
  • Campus Nord. Tenim un despatx a la planta S1 de l'edifici A3, al costat de les escales.
  • També tenim membres a l'ESEIAAT, l'EEBE i l'EETAC.

Motivation Weekend

BEST Barcelona organitza un cap de setmana de motivació per a que la gent interessada pugui conèixer els membres i com treballem a l’associació.

Durant dos dies farem activitats per conèixer-nos entre nosaltres, per aprendre què és BEST i per viure el BEST Spirit en directe.

No t’ho pensis més, apunta’t i viu l’experiència!

Quan: 9 i 10 de març
Lloc: Casa de colònies la Cànova (Olot)
Preu: 12€ (allotjament, menjar i beguda inclosos)

Omple el formulari següent per avisar-nos que véns com a molt tard el dimecres 6 de març.

Per més informació contacta’ns a barcelona@BEST.eu.org, a les xarxes socials o passa per un dels nostres despatxos.

Sigues un observer de l’associació

Tens ganes de saber què fem? Vols venir a una reunió setmanal? T’agradaria convertir-te en un membre oficial de BEST Barcelona i gaudir de les possibilitats de formació i viatge internes que t’ofereix, a la vegada que contribueixes en fer possible tot el que fem?

Omple el formulari següent i converteix-te en un “observer”, és a dir, una persona interessada en BEST. Et subscriurem a una llista de correu on se t’informarà de totes les reunions i activitats que fem.