BEST Barcelona

BEST Barcelona és un dels 95 grups locals de BEST. Va ser creat el 1989, el mateix any que la pròpia organització, el què significa que la UPC va ser una de les universitats que van fundar BEST.

La missió de BEST és proveir formació complementària als estudiants ajudant-los a aconseguir una mentalitat internacional, a tenir un millor coneixement de les seves cultures i societats i a desenvolupar la seva capacitat de treballar en un ambient culturalment divers.

És per això que BEST Barcelona organitza cada any, com a activitat principal, un curs de formació complementària per tal que estudiants d’altres universitats de BEST puguin demanar-lo i ser acceptats per participar-hi. També organitza altres activitats pels estudiants de la UPC, com competicions d’enginyeria locals, i després col·labora a les fases nacionals i europea. En aquestes competicions l’estudiant pot apropar-se a l’empresa amb casos pràctics i sortir molt enriquit en quant a formació i a experiència.

Els membres del grup són els encarregats de coordinar totes les activitats, aconseguir els recursos necessaris per fer-ho i, per suposat, de gaudir tant com puguin mentres treballen en equip.

BEST Barcelona també ofereix a tots els estudiants de la UPC l’oportunitat única de demanar qualsevol dels cursos que BEST ofereix arreu d’Europa, sense importar si són membres actius o no de l’associació.

Si tens una mentalitat oberta i ganes d’involucrar-te amb projectes a nivell internacional no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Fem reunions gairebé cada setmana, seràs benvingut si t’animes a venir-hi. Envia’ns un correu electrònic a: barcelona@best.eu.org o passa per algun dels nostres despatxos.