General

Viatja per Europa gratis

COMUNICAT: Les inscripcions als cursos han quedat suspeses a causa del COVID-19. El sorteig queda ajornat fins que s’aturi la suspensió

Guanya un curs d’estiu gratuït a Europa amb tot inclòs!

Els cursos BEST són una oportunitat única per als estudiants de la UPC. Des de BEST Barcelona t’obrim les portes a Europa perquè puguis aprendre, viatjar i conèixer gent de tot arreu a la vegada que t’ho passes genial durant gairebé dues setmanes plenes d’experiències. I no només això, sinó que t’oferim també la possibilitat de fer-ho de manera gratuïta i amb tot inclòs. Sí, el menjar i l’allotjament també!

En un curs BEST els participants assisteixen a classes impartides per professors universitaris o bé per experts en la temàtica del curs, i visiten companyies, plantes industrials o centres de recerca. Els temes dels cursos acadèmics cobreixen diferents camps de la tecnologia, com la robòtica, la biotecnologia o la intel·ligència artificial.

Però la part acadèmica no ho és tot! El tret diferencial de BEST és que els grups locals d’arreu d’Europa que organitzen els cursos no es limiten a la part acadèmica. En un curs BEST les 24 hores del dia estan planificades. Hi ha estones de temps lliure però la major part del temps està ocupat per activitats amb la resta del grup de participants i els organitzadors: visites guiades per la ciutat, jocs per trencar el gel, excursions, activitats nocturnes… És típica, per exemple, la “International Evening”, en la qual tots els participants porten productes típics del seu país per oferir a la resta.

Trobaràs la lista de cursos i pàgina per inscriure’t aquí: https://best.eu.org/courses/list.jsp

Inscriu-te al sorteig d’un curs d’estiu gratuït en 2 simples passos:

T’hem convençut? No esperis més i participa en el sorteig! Si tens un codi promocional assegura’t d’utilitzar-lo per multiplicar per tres les teves possibilitats de guanyar el sorteig.

  1. Segueix-nos a l’instagram @bestupc
  2. Omple les teves dades.

Les dades personals proporcionades s’utilitzaran exclusivament per garantir la celebració del sorteig i seran eliminades de la nostra base de dades després de la seva celebració.