General

Week of Engineering Competition 2019

Week of Engineering Competition 2019

La Week of Engineering Competition (WEC) és una setmana dedicada als estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya. Durant l’esdeveniment, se celebren diverses competicions i activitats on els participants  posen a prova i desenvolupen els seus coneixements tècnics i habilitats personals per resoldre els reptes plantejats. A més, la WEC suposa un punt de trobada entre empreses i estudiants. Al llarg d’aquesta setmana, les empreses poden veure en acció els participants durant les activitats i avaluar les seves habilitats, mentre que els estudiants tenen l’oportunitat d’apropar-se al món laboral i contactar amb empreses del seu sector.

En l’edició d’aquest any els estudiants han tingut l’ocasió de participar en la Barcelona Engineering Competition en les modalitats de Case Study i Team Design, i en diversos tallers que han organitzat empreses i associacions. En el Case Study els participants es van trobar amb una fuita radioactiva en una central nuclear i van haver de presentar les seves propostes per afrontar-la, mentre que en el Team Design van haver de fer front al repte de crear un instrument musical a partir d’objectes de tot tipus.

Per altra banda, pel que fa als tallers hem comptat amb la col·laboració de InnoEnergy, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), Everis, Danone i el European Institute of Industrial Leadership (EIIL). A més, alguns estudiants també van tenir la sort de participar en l’Engineering Challenge que va organitzar Schaeffler. En l’Engineering Challenge, els estudiants van poder posar a prova i ampliar els seus coneixements alhora que van poder aprendre com és treballar en una empresa puntera com és Schaeffler.