General

Barcelona 3D printing HPerience

Barcelona 3D printing HPerience

Durant 25 anys, BEST ha ofert els cursos BEST a estudiants de tecnologia d’arreu d’Europa. Aproximadament 10 000 persones s’apunten als nostres cursos cada any, però només al voltant de 2 000 tenen l’oportunitat de gaudir d’un curs BEST. Aquest servei ofereix als estudiants l’oportunitat d’aprendre sobre temes coneguts o totalment nous de qualsevol àrea tecnològica. Cada grup local organitza almenys un curs cada any, cosa que permet als estudiants explorar més de 90 ciutats i universitats diferents.

Aquest any a BEST Barcelona hem organitzat un curs avançat amb l’empresa HP sobre Additive Manufacturing i Design Thinking. Durant la part acadèmica del curs, HP va donar un projecte als estudiants, desafiant a cadascun dels grups a disenyar una solució. Tota aquesta part va tenir lloc a les instalacions de HP, on les classes van ser dissenyades i impartides per dos professors de la UPC amb molta experiència en projectes d’empreses. A més els estudiants van tenir l’oportunitat de rebre l’ajuda i els consells d’enginyers de HP en els seus projectes.

Deixant de banda la part acadèmica, el curs també va tenir una àmplia varietat d’activitats per ajudar als estudiants a conèixer-se en molt poc temps i a sentir-se còmodes en un ambient internacional. Gràcies a aquestes activitats, els participants van començar el projecte molt motivats i amb ganes, i s’ho van passar genial!