Regional Advisor catalana

Sabies que hi ha un grup de BEST a Reykjavík? I un altre a Ankara? De punta a punta d’Europa, BEST està present a 97 ciutats. Amb tants punts al mapa, es fa necessari que hi hagi algun vincle alguna cosa que ens uneixi, que reculli les idees de cada grup local, les comparteixi i les desenvolupi. Per això, aquestes 97 ciutats estan sota el paraigües de BEST internacional.

Com a tota organització o país, les juntes o els govern no poden saber tot el que passa a petita escala, no poden saber l’estat de cada ciutat per millorar-la i proposar solucions als seus problemes. D’aquí neixen les 11 regions de BEST i les figures dels Regional Advisors. Amb un Regional Advisor a càrrec de 9 o 10 grups locals, és molt més fàcil saber què és allò que els hi falta (un bon dissenyador, membres motivats…) i com poden aprofitar les seves fortaleses (bona relació amb les empreses, membres que saben d’IT…).

Però no us penseu que les regions estan fetes amb regle. L’objectiu principal de les regions és compartir. Quantes vegades has preguntat a altres grups de la uni que feien el mateix treball que tu com havien fet aquesta cosa o l’altra? I com t’han solucionat la vida quan t’ho han dit? A BEST, les regions serveixen precisament per això: per agafar idees d’altres grups que són molt bons en alguna cosa i implementar-les al teu grup. No cal anar més enllà, moltes de les respostes als problemes es troben dins la regió. Amb aquesta intenció, cada any s’organitzen dos Regional Meetings.

Arribat aquí, et preguntaràs: i per què m’expliques tot això? Doncs perquè fa una setmana una de les nostres membres, la Berta, va ser escollida com a Regional Advisor de la Region 10 i estem molt contents. Li espera un any de conèixer molta gent, desenvolupar la nostra regió, fomentar la implicació dels grups locals a internacional i posar el seu granet de sorra a fer BEST una mica millor. Felicitats Berta!