General

Propers Esdeveniments

Les noves generacions s’obren pas amb força a BEST Barcelona. Antics participants d’activitats com la Week of Engineering Competition (WEC) o l’Event on Education (EoE) del passat mes d’abril, han decidit llançar-se a l’aventura de viure BEST també des de dins! Com? Doncs participant en l’organització de la nostra propera activitat: el curs From Data to Knowledge! que tindrà lloc al mes de setembre. Aquest curs de tecnologia permetrà a més de 20 estudiants d’arreu d’Europa passar 10 dies a Barcelona descobrint els misteris del Big Data. I els nostres nous membres ja s’han posat mans a l’obra: contacten els participants, dissenyen samarretes, planifiquen les activitats culturals… tothom pot aportar el seu granet de sorra!

I això no és tot! Els més atrevits ja han començat amb els preparatius de la Week of Engineering Competition 2018, que tindrà lloc el proper mes de novembre. Tu també sents cremar la flama? No dubtis en contactar-nos!