General

Board Training

Encara no t’has preguntat qui dirigeix aquesta associació tan gran? Doncs estudiants com tu i com jo! Cada any, joves estudiants de tots el grups locals de BEST assisteixen a la General Assembly, on s’escull, entre d’altres, la Junta directiva del’any vinent. Alguns d’ells fan el pas i es presenten a càrrecs per dedicar-se tot un any a aquesta associació. Un cop escollida, s’organitza un esdeveniment anomenat Board Training, on l’antiga i la nova Junta es reuneixen al llarg d’una setmana per preparar, organitzar, compartir i donar bons consells de cara al nou mandat. Aquest any, el Board Training s’ha fet a Grècia i l’ha organitzat el Local BEST Group Athens. Entre les set persones que dirigiran BEST l’any que ve, s’hi troba el Vicente Molla, un noi valencià, estudiant a Delft que ho donarà tot per aquesta associació. Et deixem una foto de la nova Junta, endevines qui és el Vicente?