General

LEoE

Has pensat mai que hi havia alguna cosa a la universitat que es podia millorar?

El passat 8 i 9 de maig es va celebrar a la UPC el primer Local Event on Education (LEoE) organitzat per BEST-UPC. A aquest esdeveniment estaven convidats els membres de la comunitat de la UPC i tant estudiants com docents es van asseure a discutir sobre aspectes de l’educació actual.

En total van ser 23 participants que a través de debats i taules rodones van discutir mètodes docents i com implementar-los de manera eficient. Entre molts temes es van tractar: la classe magistral, l’aprenentatge basat en projectes (PBL), Help Based Learning, aprenentatge cooperatiu i el mètode del Cas. Tot això es va realitzar compartint experiències, discutint pros i contres de cada cas, responent qüestionaris i debatent en grups reduïts per posar-ho tot en comú al final.

Aquest esdeveniment està emmarcat en el departament internacional d’educació de BEST que busca, a través de jornades com aquestes, recollir opinions i idees de membres de la comunitat universitaria per seguir millorant la universitat europea. Els resultats d’aquestes jornades es veuran plasmats en uns documents que seran públics per a tota la comunitat UPC a través d’escoles i el públic general via la web de BEST-UPC.