GA18

Has sentit mai com 600 ulls se’t claven de cop just abans de que comencis a parlar? Això és el que van sentir els dos delegats que van representar BEST Barcelona a Sofia. Per què? Per donar veu a les seves idees a l’esdeveniment més gran de l’any on es decideix el futur de l’organització.

Durant 6 dies es va dur a terme l’esdeveniment més gran de BEST, el qual reuneix en un hotel més de 250 membres per discutir el futur de l’organització. Es van presentar i votar més de 40 propostes que afectaran el nostre futur i va sortir escollida la propera junta directiva, les 7 persones que conduiran l’organització durant el proper any. Aquest cop la formen una romanesa, un espanyol, un hongarès, una italiana, una estoniana, una portuguesa i un serbi.

A més d’aportar el seu granet de sorra, l’experiència d’estar envoltat de gent de tot Europa amb qui comparteixes objectius i que t’acompanyen en aquests dies d’esforç, però també diversió, fa que un cop més et sentis com a casa teva siguis on siguis d’Europa. El compartir experiències i trobar idees innovadores et fa sentir una injecció de motivació que serveixen de boost per cada grup local a la tornada.

Cada any els membres de BEST tenen l’oportunitat de reunir-se dues vegades en aquestes assamblees, una el novembre i l’altra al maig. Aquestes reunions són de vital importància perquè el motor de BEST segueixi funcionant. Vols saber-ne més encara? Contacta’ns!