Regional Meeting de la Regió 10 a Madrid

Les ganes de buscar noves idees, desenvolupar les seves habilitats, conèixer BEST a nivell internacional i conèixer a gent de tota Europa van ajuntar estudiants de França, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Suïssa, Turquia, Sèrbia i Espanya durant 4 dies a la província de Madrid.

Un any més, amb la primavera van arribar 11 trobades regionals repartides per Europa per permetre desenvolupar l’associació i, en especial, els seus membres. El 5 d’abril, 3 estudiants de la UPC es van dirigir a Àvila per trobar-se amb estudiants de la resta d’universitats que formen la Regió 10 de BEST: Almada, Barcelona, Brussels ULB, Grenoble, Lyon, Madrid Carlos III, Messina, Turin i Zurich. Als participants també se’ls van sumar membres d’altres regions, representants dels diferents departaments de l’organització a nivell internacional (subvencions, relacions amb empreses, relacions públiques, IT, etc.) i formadors en soft sills. Aquesta vegada, Madrid Carlos III s’encarregava de l’organització. Les hores de viatge en AVE (les ofertes existeixen de veritat) i alguna que altra classe saltada van quedar en segon pla només arribar al esdeveniment amb la llarga llista d’activitats que els esperaven. Alguns van poder atendre sessions sobre pràctiques i consells per parlar en públic i posar-ho en pràctica; altres sobre gestió de projectes; altres van aprendre sobre BEST i com donar feedback; altres sobre com facilitar una reunió de manera efectiva i altres sobre les habilitats de negociació.

Tampoc van faltar els tallers que van organitzar els departaments de l’organització a nivell internacional: des de com redactar un bon article o subvenció, fins a com obtenir finançament de les empreses pels esdeveniments o fins i tot com ajudar grups de BEST d’altres ciutats a desenvolupar-se.

Un grup de participants també va assistir a reunions preparatòries per l’Assemblea General que va tenir lloc a finals d’abril a Sofia, Bulgaria. Es va fer un repàs de tots els canvis que s’han proposat i que es votaran oficialment a l’assemblea i es van aclarar dubtes per transmetre’ls més tard a la resta dels membres integrants dels grups locals. D’aquesta manera, s’assegura que tothom voti estant informat.

També van repassar l’estat de salut de cada grup local, amb l’ajuda de la Regional Advisor, per mantenir els punts forts i proposar millorar els punts més febles. En general, va ser un esdeveniment de compartir experiències, consells i aprenentatge entre grups locals. És una gran font de noves idees i motivació, tant pels nous membres com pels membres experimentats.

Si t’agradaria formar part del següent Regional Meeting, escriu-nos un mail o apropa’t a les nostres reunions setmanals els divendres a la FME per conèixer totes les oportunitats que et pot oferir BEST.