General

Local Event on Education Barcelona

Els propers 8 i 9 de maig BEST Barcelona organitzem un BEST Event on Education. Es tracta d'unes jornades on estudiants i professors discutiran i col·laboraran per a definir millores en la docència a la nostra universitat, mitjançant el debat, taules rodones, etc

Què?

És un esdeveniment que pretén contribuir a la millora de l'educació universitaria a Catalunya.

Com?

Mitjançant sessions de diàleg entre estudiants, professors i representants d'universitats i empreses interessades.

Quan?

Els dies 8 i 9 de maig de 2018, de 17h a 20h.

On?

Al Campus Nord o al Campus Sud (en funció de la disponibilitat d'aules).

Per què?

Com a membres d'una associació europea i com a estudiants, ens interessa l'educació que rebem a la universitat. Per això, des de BEST-UPC, estem molt contents de dur a terme aquesta discussió sobre com implementar noves tècniques docents i com treure la major partida de la formació universitària.

Per què hi haig d'anar?

Si estàs llegint això, molt probablement siguis estudiant universitari. I com tot estudiant tens coses a dir en relació a les classes que has rebut, les entregues que has fet i els anys que estàs dedicant (o has dedicat) a la universitat. Per això et convidem a que vinguis i expliquis les teves experiències per tal de que serveixin per construir la universitat del futur