General

Autumn Courses

Un dels punts forts de la nostra associació són el cursos que organitzem durant l’any. Els nostres cursos es duen a terme pels 93 Local BEST Groups (LBG) presents a tota Europa. Aquests cursos estan relacionats amb temes de tecnologia i s’organitzen pels estudiants i professors de la universitat. Es fan durant tot l’any i es divideixen en estacions (seasons). Ara mateix estan obertes les sol·licituds pels Cursos de Tardor 2018.

Hi ha 21 destinacions, en 12 països europeus diferents. Per inscriure’t pots entrar al web, registrar-te i veure quins són els cursos que t’interessen. Si hi estàs interessat, demostra per què vols anar-hi escrivint una motivation letter i responent tres preguntes relacionades amb el tema del curs. Tens fins el dia 22 d’abril per inscriure-t’hi! No t’ho perdis, és una de les millors experiències que ofereix BEST!

https://best.eu.org/courses/welcome.jsp